ДЛЯ ЯКІСНОГО ІН’ЄКТУВАННЯ ГРУДИНКИ та м'яса ПТИЦІ

ДЛЯ ЯКІСНОГО ІН’ЄКТУВАННЯ ГРУДИНКИ та м'яса ПТИЦІ

Фірма «ВТР» розширила лінійку товарів власного виробництва ТМ «СМОЛЛ» і пропонує для ін'єктування м’яса птиці (крила, четверть і т.д.) та грудинки харчову добавку «СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60». Вже ряд підприємств працюють з цієї добавкою.

«СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60» - фосфатомістка добавка, яка містить карагенан, тваринні білки, рослинні волокна. Збалансована композиція компонентів стабілізує колір та підсилює м’ясний смак продукту.

Дозування: 3,3 кг на 100 кг розсолу при 150-170% ін’єктуванні.

Склад: згущувач «карагенан» (E 407a), регулятор кислотності «трифосфат натрію» (E 451) (до 23,5% P2O5), соєва клітковина, тваринний білок, антиоксидант «ізоаскорбат натрію» (Е 316), підсилювач смаку та аромату «глутамат натрію» (Е 621), носії (глюкоза, сіль кухонна) 

Назва Процент ін'єктування, % Орієнтовний вихід готового продукту,%
Грудинка свиняча 150-155 120
Крила курячі до 150 до 100
Четверть куряча до 150 112
Філе куряче 160-175 115-120

При невеликому дозуванні і недорогій ціні розсолу Ви отримаєте продукти високої і стабільної якості.

Основні переваги  «СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60»:

- прослойка, яка утворюється в грудинці є монолітною та щільною;

- невеликий відсоток втрат в масажері при виготовленні грудинки;

- не потребує масування або замочування в розсолі продуктів з м’яса птиці (крила, четверть і т.д.), їх формують і відразу передають на термообробку;

- сприяє кольороутворенню та стабілізації кольору;

- готовий продукт має мінімальні розриви з'єднувальної тканини і «не плаче» у вакуумній упаковці;

- простий та зручний у використанні, добре розчиняється при приготуванні розсолу;

- забезпечує стабільну якість готового продукту.

Фірма «ВТР» виграє тоді, коли виграють її Клієнти!

 

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».