Класичний смак для напівкопчених ковбас з харчовою добавкою СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА»

Класичний смак для напівкопчених ковбас з харчовою добавкою СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА»

Шановні клієнти,

як Вам вже відомо ТЗОВ «ВТР» є виробником харчових добавок «СМОЛЛ» для ковбасного виробництва і, продовжуючи знайомити Вас з нашим асортиментом, представляємо Вам харчову добавку СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА».

Харчова добавка СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА» - відмінне рішення для виробництва напівкопчених і варено-копчених ковбас – характеризується класичним смаком напівкопченої ковбаси, який добре запам'ятається Вашим покупцям. Надає готовим виробам легкий смак і аромат свинини з перцевою та часниковою нотами.

Склад: екстракти спецій (чорний і білий перець, часник), ароматизатор свинини харчової, білковий гідролізат, підсилювач смаку і аромату «глутамат натрію» (Е 621), носій мальтодекстрин. Дозування: до 6 г/кг маси фаршу.

Пропонуємо до використання рецептуру ковбаси «Куряча Фірмова» 1с

ТУУ 15.1-20146604-002: 2003

Основна сировина

К-сть, кг

МДМ

10

Сало

30

Емульсія шкіри

15

Філе куряче

45

Шкіра куряча

100

Всього сировини

 

Допоміжні інгредієнти

 

Сіль кухонна

2

Харчова добавка «Консервант 25»

0,05

Добавка харчова «Промулін Б 16 Фляйш»

1,5

Соєва клітковина «Тефайбр»

1

Фосфат

0,3

Крупа манна

3

Харчовий барвник «Ферментований рис»

0,008

Харчовий барвник «Колор»

0,002

СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА»

1,25

Волога

5

Всього масса фаршу

114,11

Оболонка: фіброуз, калібр 47

 

Шановні клієнти,

якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті.

 

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».