Смаки для ковбасок-гриль

Назарчук Роман

Доброго дня!

Які смаки для ковбасок-гриль Ви можите запропонувати? Дякую

Технолог: 
Технологический отдел ВТР

Доброго вечора!

Дякую Вам за запитання.

Технологи нашої фірми добре підготувались до сезону ковбасок гриль і своїм клієнтам можемо запропонувати харчові добавки і композиції добавок на будь який смак.

 Але лідерами, за результатами дегустацій, визнано наступні смаки:

1. Арома Смак «Ковбаски Густар» ("Дора Фуд",Польща)

2. Арома Смак «Ковбаски Густар» + «7 трав» («Нубасса», Німеччина);

3. Приправа «Козацька» («Фляйш Манншафт», Польща);

4. Приправа «Козацька» + «7 трав»;

5. СМОЛЛ-АРОМА «РЕТРО» (ТЗОВ «ВТР») + «7 трав».

       Для ковбасок гриль з присмаком лимону пропонуємо добавку «ПАРОВКИ РАКВЕРЕС (ua)» («Аспол», Польща) або «Гельбвурст без лимона» («Нубасса», Німеччина) у поєднанні з сумішшю «7 трав».

 Якщо ж Ваші клієнти полюбляють шашличні ковбаски із завершальною ноткою цибулі, то «Паштет Селянський» («Фляйш Манншафт», Польща») + «7 трав» і «Паштет Вейський» («Дора Фуд», Польща) + «7 трав» допоможуть Вам отримати бажаний смак і аромат.

       Хочу запропонувати Вам не лише смакові ноти, але і НОВИНКУ в нашому асортименті – емульгатор-cтабілізатор «ПЕКЛОС ППК 45» («Дора Фуд», Польща), який

використовується в якості емульгатора (застосовується для продуктів з великим вмістом жиру, коли необхідне якісне емульгування та збільшення виходу), стабілізатора м’ясних систем і для роботи з проблемною сировиною, для зниження ризику утворення бульйонно-жирових підтікань. Добавка має нейтральний смак, активує білки м’яса до зв’язування вологи 1:10, має відмінні емульгуючі властивості 1:10, покращує консистенцію і стабілізує текстуру  і колір готового виробу. Використовуючи дану харчову добавку ковбаски гриль мають щільну структуру, а при нагріванні  соковиті.

 

Смачного!

 

 

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».